Het levende boek

Lex Krishnadath

Ik ben Lex Krishnadath en ik houd deze website al in de lucht sinds april 2017.

Momenteel studeer ik de internationale bachelor Psychology aan Tilburg University en Economie en Bedrijfseconomie aan Erasmus Universiteit.

Ik geniet vol van het studentenleven en daarnaast ontwikkel ik mijzelf met behulp van deze website.

 

In het kort

Persoonlijke ontwikkeling doe je niet voor jezelf, maar voor anderen. Dat is iets waar ik volledig achter sta.

 

Waarom ik deze website ben gestart

Toen ik 17 was snapte ik mezelf niet, had geen doelen en in het wedstrijdkarate, de sport die ik toen deed, verloor ik alleen maar. In andere woorden, ik was een typische puber en ik had een sterke drang om verandering in mijn leven te brengen.

Ik was het verliezen zat.

Psychologie vond ik al heel lang interessant, sinds mijn 16e was ik al actief in de verkoop en leerde daar hoe je mensen kunt beïnvloeden.

Maar wat als ik mijzelf psychologisch kon beïnvloeden om een beter leven te leiden?

Ik moest een manier vinden om het anders aan te pakken, dus ik ging, jawel, filmpjes kijken op YouTube. Ik verzon een soort van eigen morning ritual. Elke ochtend stond ik iets eerder op om een video te kijken van Brian Tracy’s YouTube Channel 

Dat gaf me een enorme boost van energie.

Op een maandagochtend, het 1e uur in de les, was ik vrolijk en zat bomvol energie. Mijn vrienden vroegen zich af waar al die energie vandaan kwam.

Ik kreeg het gevoel dat het werkte en ik besloot uit te breiden.

Ik breidde het ritueel uit en tot mijn verbazing zag ik steeds meer overeenkomsten tussen de video’s over lifestyle, persoonlijke ontwikkeling, doelen en de psychologie achter de verkoop!

Dit betekende dat het mogelijk was om psychologie tegen jezelf te gebruiken voor een gelukkiger leven! 

Toentertijd wilde ik de boeken die me daarbij hielpen tot leven brengen door ze praktisch te maken. Vandaar de naam hetlevendeboek.nl.

Inmiddels schrijf ik naast artikelen over boeken ook veel persoonlijke verhalen omdat ik geloof dat anderen het kunnen waarderen als je laat zien wie je bent en dat jij soms ook moeite hebt met het leven.

 

Leuk dat je even de tijd nam om dit te lezen. Je kunt me verder ook op Facebook volgen en/of de artikelen op mijn blog lezen.

 

– Lex Krishnadath

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.