Voorbeeld is succesvol gekopieerd!

 

Idahosa Ness rapt in 8 verschillende talen.

Mijn doel om Frans in 3 maanden te leren

De commitment… Haal ik het doel niet dan…

 

? Ik sta voor lul op Facebook en andere sociale media

? Ik verlies €60,-

? Drie van mijn beste vrienden mogen daar wat van doen en ik ben niet uitgenodigd

 

Het doel…

Mijn doel: Ik heb het taalniveau B2 behaald in Frans aan de hand van een TCF voor 21 september 2017

In Mijn Doelen op Het levende boek heb ik mijn jaarlijkse doelen uitgeschreven. Dit doel is onderdeel van die doelen en deze post is het proces dat ik ga doorlopen om dat doel te bereiken.

Waarom 21 september als het nu 26 Juni is? Ik ben al enkele dagen bezig met de voorbereiding waarbij ik ook al Frans heb geleerd. Zo klopt het.

 

Dit is een toepassing van een sociaal contract dat ik gebruik om moeilijke doelen te behalen. Download gratis jouw eigen Standaard sociale contract

 

Mijn verhaal

? Met deze 18 gratis taal Apps ga ik mijn doel waarmaken ?

 

Ik ben ontzettend slecht in taal.

Dat hoef ik mijn vrienden niet te vertellen, het is meer een feit. Maar dat betekent niet dat ik geen nieuwe taal kan leren. Ik zal simpelweg 20% harder moeten werken.

Waarom doe ik dit dan? Ik wil laten zien dat het mogelijk is. Daarbij is taal het medium via waar wij communiceren, via waar wij ons uiten.

Ik ben geobsedeerd met persoonlijkheden en ik denk dat taal een medium is waarmee onze persoonlijkheid zich uit, dat is ontzettend interessant.

Ook opent er een wereld van nieuwe mensen, cultuur en kennis voor je. Frans zal niet de laatste taal zijn die ik ga beheersen. Polygloot in wording ?

 

Met deze 18 gratis taal Apps ga ik mijn doel waarmaken ?

 

Toepassing van de formule — Het levende boek

Door mij openlijk en financieel te binden via Facebook is de kans veel groter dat ik dit immense doel ook ga behalen. Sterker nog, ook als ik het niet haal zal mijn Frans veel sterker gegroeid zijn in 3 maanden dan in 3 jaar.

Ik zet weliswaar €60,- op het spel, maar dat is een hele goedkope investering vergeleken met alle dure taalstudies in omloop. Dure taalstudies zijn onnodig — Wat je nodig hebt is een sterke motivatie ?.

Bovendien vind ik het fantastisch om met een doel bezig te zijn. Het geeft kracht, zelfvertrouwen en energie. Daarnaast, heb je leuke gespreksstof, pas vrai?

En, en, en, in 8/10 gevallen zul je je doelen simpelweg behalen! Gratis en productief!

 

Lees in Ontdek De Formule hoe het precies werkt en hoe jij je doelen ook met succes kunt behalen.

 

1 laatste dingetje

 

Vind jij dat deze post waardevol is voor jou of iemand anders die jij kent? Bekijk dan hier het artikel of je deelt hier de post!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Het levende boek © 2017