Awesome Projects

Frans in 3 maanden • 52 boeken in 1 jaar • Het social media dieet

Mijn projecten op hetlevendeboek.nl dienen 3 doelen:

1. Het tot leven wekken van de artikelen op Het Levende Boek door theorie in de praktijk te brengen.

2. Het mezelf aanleren van een moeilijke vaardigheid in aanzienlijk korte tijd.

3. Het ontwikkelen van sterke gewoontes die mij het leven gemakkelijker maken.

Het grootste gedeelte van ons leven leiden we onbewust in de vorm van gewoontes. Door jezelf goede gewoontes aan te leven maak je je leven velen malen makkelijker.

Tot nu toe heb ik aan elk van mijn projecten een sterke gewoonte overgehouden. Dat betekent dat ik voor sommige projecten soortgelijke resultaten zonder moeite in de toekomst kan herhalen.

Niet al mijn gewoontes blijven hangen, afhankelijk van mij prioriteiten vervallen sommige en komen er weer nieuwe voor in de plaats.

”We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.” – Will Durant

&NBSP

52 boeken in één jaar project

Vanaf 1 januari begon mijn 52 boeken in één jaar project. Gedurende één jaar elke week een boek uitlezen met het doel mijzelf persoonlijk te ontwikkelen. Ik heb uitgebreid de regels van het project, het schema en de gebruikte technieken beschreven.

Frans in 3 maanden project

In juli 2017 startte ik het Frans in 3 maanden project met het doel om Frans vloeiend te kunnen spreken in een tijdsbestek van 3 maanden. Ik heb uitgebreid de regels van het project, het schema en de gebruikte technieken beschreven.

Het Social Media Dieet project

In februari 2017 startte ik het social media dieet project om meer tijd vrij te maken voor dingen die er echt toededen: familie, vrienden en mijn persoonlijke doelen en projecten. Ik heb uitgebreid de regels van het project, het schema en de gebruikte technieken beschreven.