Boost je relaties, energie, productiviteit en concentratie met deze 9-dagen durende e-cursus

 

[thst_button url=”http://eepurl.com/djClLz” style=”blue” size=”small” type=”round” target=”_self”] Krijg direct gratis toegang [/thst_button]

Of scroll naar beneden om meer te weten te komen

Hey!

Ten eerste, mag ik zeggen dat je awesome bent? Het feit dat je de tijd neemt om je te verdiepen in het Social Media Dieet Bootcamp spreekt voor zich. Bovendien heb je de eerste en belangrijkste stap gezet!

Erkennen dat je belangrijke dingen misloopt door te veel social media/telefoongebruik.

Het Social Media Dieet Bootcamp is een e-cursus die gebaseerd is op een van mijn projecten: het social media dieet. Alles wat ik heb geleerd in die periode heb ik in 1 e-cursus bij elkaar gebracht zodat ook jij je leven kunt verbeteren op dit vlak.

 

Wat je kunt verwachten van het Social Media Dieet Bootcamp

 

☑️ Je telefoongebruik met 50% verminderen. Van gemiddeld 4 uur per dag naar 2 uur per dag. Dat is 14 uur extra vrije tijd per week!

☑️ Je concentratieboog met 200% verhogen. Van gemiddeld 100 ontgrendelingen per dag naar 50.

☑️ Je komt in dieper contact met je naasten.  Je zult meer in de ervaring zelf leven en zo tot diepere gesprekken komen.

☑️ Je zult 150% meer energie vrijmaken. 1:1,5 is in mijn ervaring de vuistregel. 2 uur minder telefoongebruik levert 3 uur meer energie op.

 

[thst_button url=”http://eepurl.com/djClLz” style=”blue” size=”small” type=”round” target=”_self”] Krijg direct gratis toegang [/thst_button]

 

SMDB: gemiddelde waarde = je uurloon x 4

 

Huh? Mijn uurloon x 4?

 

Op de laatste dag van de e-cursus zul je een hele dag mediavasten. Voor de gemiddelde persoon levert dat zo’n 4 uur extra tijd op. Tijd = geld, en zo doende: ”je uurloon x 4”.

 

Maar als ik besluit door te gaan, dan is de eigenlijke waarde toch veel hoger?

 

Dat klopt! Eigenlijk ligt de waarde vele malen hoger, maar omdat het aan jou is of je de oefeningen na de e-cursus blijft doen of niet heb ik de gemiddelde waarde op ”je uurloon x 4” gezet.

 

SMDB: prijs = € 0,-

 

Geen betaling? Waar zit het addertje?

Kun je zo een aantal vrienden bedenken die te veel hun telefoon gebruiken? Wijs ze op deze e-cursus ”Bootcamp Mediadiëten”. Spread the word is alles wat ik vraag.

 

[thst_button url=”http://eepurl.com/djClLz” style=”blue” size=”small” type=”round” target=”_self”] Krijg direct gratis toegang [/thst_button]